Monster Abra A5 V13.3 dizüstü bilgisayarım için aldım. Bu siteden ilk siparişim olduğu için başta aklımda sorular vardı ancak satış sonrasında hiç şüphem kalmadı. Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.
2gün içinde teslim aldım.Kutulama ve paketleme gayet iyiydi.Maskeler için teşekkürler. Uyumluluk için aramaları da ekstra güzel.
Ürün hızlı teslim edilmiştir.Uyumluluk için teknik destek tarafından aramanız hoş bir düşünce.Bilgisayarima taktım ve sorun yok.İlginiz ve ürünlerin yanında gelen mini hediyeler için teşekkürler.Depolama alanı ile ilgili ürünlerde bundan sonra çevreme de rahatlıkla önereceğim sizleri.
Gerçekten de bilenden alıyorsunuz arkadaşlar. Zaten kingston un resmi distribütörü, ürünü sipariş verince aradılar uyumluluk için teşekkürler, ürün elime beklediğimden hızlı ulaştı :)
Ürün elime hızlıca ulaştı. SSD nin montajını yaptım ve çok memnun kaldım. Ürün Aldıktan sonra uyumluluk kontrölü için arıyorlar. Çok ilgili bi firma. Yanında da hediyeler yollamışlar sağolsunlar :)
Hayatımda kullandığım en hızlı bilgisayarı bu Kingston a2000 ssd sayesinde kullandım. Aşırı güzel performans ürünüdür. 24 saatte elime ulaştı ürün paketlemesi mükemmel. Tavsiye ediyorum alacak olanlara. :)
1 günde izmire ulaştırıldı. kargolaması kutulaması her aşamasının bilgilendirilmesi sorunuza anında cevaplanması mükemmel. yanında 2 tane maske hediye olarak gönderidi. bilendenal her zaman ilk tercihim olacak yer artık. teşekküler.
Dün akşamüstü sipariş verdim bu sabah kargo elime ulaştı, çok ilgili bir firma başarılarınızın devamını dilerim.
Monster Abra A5 v15.3.1 için aldım. Sata SSD ile 35 saniyede açılan pc, nvme SSD ile 15 saniyede açılıyor. Kargolamadan önce uyumluluk kontrolü için aramaları gerçekten profesyonel bir ayrıntı. Teslimat, kargo vs her şey harika. Kargo paketindeki salep jestiniz için ayrıca teşekkür ederim:)
Destek, hızlı teslimat, performans herşey muhteşem.